Diskuse

Třicet tisíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle článku se nejedná se o nakažené, ale o zemřelé.

Je ovšem také dobré doplnit, že ve věkové kategorii 65+, které se zpráva týká, je tam plně očkováno přes 90% lidí. Pokud se z 10% neočkovaných obyvatel podílejí tito na obětech covid osmdesáti procenty, zatímco 90% očkované populce se na nich podílí jen 20%, znamená to, že vakcína snižuje riziko smrti na covid více než 36 krát.

Výpočet: (80/10)/(20/90)=36

0 0
možnosti
VB

Nejen české statistiky je třeba brát s velkou rezervou, my jsme (podle vyjádření některých aktérů kolem MZ ČR loni) dávali do statistiky úmrtí v souvislosti s covid-19 pozitivně otestované, když zemřeli do 14 dní po diagnóze (jež mohla být i falešná či člověk spíš zemřel na něco jiného), ovšem některé jiné evropské země tam započítávají víc pacientů: pozitivně otestované, když zemřou do 30 dnů po diagnóze. Přesto nám ten počet úmrtí vyrostl více. Ne v každé zemi, ne v každé laboratoři vládnou test bez chyb, a hlavně když se nevychází z příznaků ověřených lékařem, je to ještě nejistější. Nicméně v UK najdete statistiky, do nichž se započítávají zemřelý s laborator. ověřeným covid-19 a vedle toho zemřelí s "pravděpodobným" covid-19 (ne vždy se pacienti otestují, nebo je test nejistý, lékař může odhadnout stav dle příznaků aj.).

0 0
možnosti
Foto

Přestože podle Vás mohli ti lidé umřít na něco jiného, tak loni bylo víc nadúmrtí, než úmrtí, vykázaných na/s covid-19.

0 0
možnosti
DS

Opravte si to ať Vám to funguje.

Dnes ráno mne požádala kolegyně o snížení pracovního úvazku na 3 dny. Její manžel se dosud (4 měsíce) nevzpamatoval z potíží po očkování proti Covid19. Únava, většinu dne prospí, není schopen žádných standardních úkonů. Můj otec je na tom stejně.

Nevěřím, že se ty problémy kolem mne hromadí jen tak. Tolik lidí zas osobně neznám a statitistika je někde v těch procentech případů co slyším z nemocnic. V procentech !

Covid 19 prošel celou populací a lidí, kteří po něm mají vedlejší účinky v mém okolí je mnohem méně.

Ano 30 000 lidí zemřelo. Vesměs oslabených nějakou další chorobou. Takže teď by mělo naopak lidí umírat o to méně. To se ve statistikách nějak neprojevuje https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr . Proč? Na to je teď čas se ptát.

Vakcína proti Covid19 není normální vakcína. Nutí vaše tělo, pokud možno všechny buňky v dosahu, produkovat tělu cizí látky. Navíc obsahuje různé chemikálie, které se takto nikdy nepoužívaly. To se s oslabenými organismy nebo peptidy, což jsou standardní vakcíny, nedá vůbec porovnávat.

Peptidové vakcíny proti Covid19 se zatím nepodařilo připravit. Proč? Nejspíš o viru pořád dost nevíme. Přesto se odvažujeme ke genetickým zásahům do zdravých lidí?. Nejen to, podařilo se nám i většinu lidí přesvědčit, že je to jejich prospěch.

2 0
možnosti
DS

Kopíruji z diskuse na jinachemie

MUDr. Miroslav Macek:

https://viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=140857

Jak šel čas:

Březen - očkovaní nikdy neonemocní

Květen - očkovaní se nakazí velmi vzácně

Červenec - očkovaní se nakazí, ale nemohou mít vážný průběh

Srpen - očkovaní mohou mít vážný průběh, ale velmi vzácně

Říjen - na JIP končí až třetina očkovaných

Listopad - Kdo se nenaočkuje třetí dávkou, nesmí do práce Leden - prosíme ty, kdo jsou ještě schopni, aby nastoupili do práce v kritické infrastruktuře

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik