Diskuse

Zucker a bič.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo neví, jestli očkování je jedinou a jistou cestou, odkud čerpáte takové informace?

1 0
možnosti
VB

Skandinávie je zcela založena na dobrovol. očkování, a to nejen proti covid-19, podobně je to v Rakousku, Švýcarsku, Německu (nyní s výjimkou spalniček, ale i zde jsou výjimky z očkování) aj. Protože se ale tamní politici chovají k občanům přece jen lépe, než jak zažívají Češi, mívají vyšší míru očkování než my, vč. těch ne-covidových vakcín - a to na dobrovol. bázi.

1 0
možnosti
VB

Ovšem v USA se lidé nucení k očkování firmami či podniky soudí, někteří soudci se jich již zastali. Vakcíny proti covid-19 jsou stále v experimentál. fázi, mají jen podmínečné připuštění, závaž. nežádoucích účinků je hodně, stále se vynořují nové známky o možném dalším nežádoucím účinku (databáze EMA, CDC). V právně vyspělé demokracii nikdy většina nevnutí menšině vše, jen něco a jen přechodně, protože v takových státech se o sporných otázkách dále diskutuje, bez ohledu na to, kdo zrovna vládne. Opozice a vláda mohou spolupracovat ve vytčených klíčových otázkách (např. tak se vládne ve Švédsku), ale pokud by dohoda byla občany napadnutelná, zjevně ne k dobru lidí, pak by to bylo zničující, což se odrazí v příštích volbách. Lepší vláda (Švédsko, Švýcarsko) rozhoduje na základě objektivizovaných vědec. analýz, s více účastníky, pod kontrolou veřejnosti (např. před rozhodnutím o transformaci nemocnic politici nechají nezávislé odborníky zpracovat studii, ta se projedná se zástupci různých skupin, porovná se situace v zahraničí - dopad určitých kroků, takto postupuje např. Švýcarsko). Nejhorší je postupovat podle PR jednotl. politiků či podle tlaku agresiv. lobby. To skončí nekvalit. životem v Česku vč. chudnutí větší části občanů.

0 0
možnosti
MB

Není očkování jako očkování. Neštovice, obrna, černý kašel, zarděnky, žloutenka, TBC a jiné "staré" nemoci lze skutečně očkováním omezit nebo vymýtit.

Proti chřipce se očkuje metodou "nevíme jistě, jaká mutace se nám vyskytne, zkusíme vyrobit tu, co už tu dlouho nebyla a uvidíme". Výsledky nic moc, chřipkujeme pořád.

Proti coronavirům se doposud NIKDY neočkovalo! Takže tvrdit, že to je jediná metoda, jak se covidu-19 zbavit je důkazem ztráty kritického myšlení a slepé víry v příchod mesiáše.

3 0
možnosti
IB

nevím, jak je to stou většinou a menšinou, možná je to úplně naopak, než, jak píšete

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik