Diskuse

Smrt imunity

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kortan, zastáváte se použití pokusných látek, které neprošly obvyklou procedurou a byly schváleny mimořádně. Mnozí odborníci nemají možnost zůčastnit se skutečné empirické diskuze. Použití tzv. vakcín je politicky a mediálně stále hnáno vpřed bez nejmenšího ověření přínosu či škody, kterou mohou mnohé nově použité neprozkoumané účinky způsobit. Úmrtí na následky očkování proti nemoci Covid-19 dokumentovaná dobrovolně v oficiálních databázích USA přes 5000; EU přes 2000 jsou proti předešlým dokumentovaným očkovacím látkám nejméně dvacetinásobné. WHO doporučuje děti nevystavovat očkování, ale mašinérie pokračuje a s ní lež ohledně obětí covid a utajování informací o negativních následcích tzv.vakcín cov-19. Proč chcete pokusy na lidech, když jsou známé účinné léky?

0 0
možnosti

Co je "size=10pt"?

Tedy spíše, jaky ma význam v publikovaném textu...?

0 0
možnosti

Je to podobné, jako když Jára Cimrman používal ke psaní hry čistých úředních papírů firmy Hurych a synové, parní mlýny. Nepřistupujte k textu jako profesor Fiedler, který do hry začlenil texty typu "naše značka / vaše značka" či "Vyřizuje Štruncová". ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik