Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma,

Tohleto: To jsi se naučil doma? Tak ať ti tam dají najíst.

by se mohlo tesat.

0 0
možnosti

Autore, po ZŠ půjde na pracák jen pár romů.

0 0
možnosti
Foto

R64o98m23a45n 66K63o42z61e91l

13. 1. 2019 12:44

K poslednímu odstavci - jednak žádného takového žáka neznám a do roku 2004 nebo 2005 absolventi podporu nedostávají, pokud nemají odpracováno a pokud se může postarat rodina, tak ani nic jiného nedostanou. Že to ty děti neví, to tolik nepřekvapuje, ale vy byste to vědět mohl.

0 0
možnosti

Nedostávají podporu v nezaměstnanosti, ovšem dostávají zdaleka vyšší podporu v hmotné nouzi, pokud jsou členy domácnosti s malými dětmi. To jsou veletoče, že?

0 0
možnosti

P97a20v15e65l 54R38y12š90k41a

13. 1. 2019 12:33

Peníze (dotace) pro zemědělce,divadla,filmaře,neziskovky,sportovce a kdejaký další mnohdy nesmysl se musí také vybrat z našich daní.Podívejte se na rozpočty obcí co všechno se dotuje! Vytrvalý boj proti obědům zdarma pro děti je vážně směšný.Většina blogerů si tady jen trapně přihřívá svou polívčičku.Komunisti také rádi odváděli pozornost občanů od závažných problémů tím že předhodili lidem například to jaké platy mají umělci a podobné nesmysly.

2 0
možnosti

Vidíte a mě přijde směšný, že příjemci dávek můžou obědy zaplatit z příspěvku na dítě v hodnotě 500 až 1000 Kč. Ale radši se všichni zcela v souladu s naší tolerancí a solidaritou shodneme, že je lepší nechat předmětnou dávku rodičům ať si koupí chlast a cigára a dítě ať nakrmí veřejnost.

1 1
možnosti

Proč jídlo zdarma?

Pročpak se neptáte, proč si naši poslanci určují sami své výplaty?Proč poslanci rozhodují o důchodech občanů a občané NEMOHOU rozhodovat o platech poslanců?Proč ve všech zaměstnáních je zakázán alkohol a u poslanců ne?Proč si každý zaměstnanec musí cestu do zaměstnání platit ze své výplaty a poslanci na to dostávají peníze?Proč poslanec, který bere větší výplatu než průměrnou, tak ještě MUSÍ být v kdejaké dozorčí radě kde má statisícový příjem?

Matka Tereza kdysi řekla: "Na světe není hlad proto, že bychom nedokázali nasytit chudé, ale protože nedokážeme nasytit ty bohaté."

A naši poslanci jsou toho DENNĚ příkladem.A vy tady budete rozebírat obědy zadarmo.Zkuste rozebrat a NĚCO S TÍM UDĚLAT, všechny otázky co jsem položil.

„Na světě není hlad proto, že bychom nedokázali nasytit chudé, ale protože nedokážeme nasytit bohaté.“

Zdroj: https://citaty.net/citaty/279633-matka-tereza-na-svete-neni-hlad-proto-ze-bychom-nedokazali-nas/

„Na světě není hlad proto, že bychom nedokázali nasytit chudé, ale protože nedokážeme nasytit bohaté.“

Zdroj: https://citaty.net/citaty/279633-matka-tereza-na-svete-neni-hlad-proto-ze-bychom-nedokazali-nas/

3 0
možnosti

Vaše otázky zabalím do dvou podstatných. Kolikrát jste šel k volbám a volil stále stejné lidi? Kolikrát jste vyjádřil svoji nespokojenost účastí na protivládní demonstraci, kde tohle vše mohlo být politikům řečeno již tisíckrát? Ale vzhledem k faktu, že účast je vždy minimální, tak ani nemají důvod povolávat armádu, aby bránila Strakovu akademii.

1 0
možnosti

Doufám, že jste poslední, kdo de k tomuto tématu vyjadřuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik