Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Havel rozhodně nebyl plachý mužíček, i když si pěstoval image plachého mužíčka, možná úmyslně, možná nechtíc. Je zarážející, že popisujete, jací lidé jsou, nejsou, co by chtěli a nechtěli a přitom je vůbec neznáte. Nebo znáte/znal jste aspoň jednoho z nich?

0 0
možnosti
JS

Jste snaživý, ale především trapný.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za pochvalu.

0 0
možnosti
Foto

Co je to furt v lidech zažité, ten zbrojní průmysl... to jako vážně ještě existuje tolik lidí, co tomu věří? U Klause jste naopak zapomněl na jeho největší dárek a sice abolici.... Zeman, no comment

1 0
možnosti
PK

Dotklo se to nejvíc Slováků - Martin, Povážská Bystrica aj. Zbrojní kapacity se budovaly dále od západní hranice. Až prý bude vojna s imperialisty tak aby byly v "zápolí". Pokud si pamatuji tak hned nás nahradili třeba neutrální Švédové.:-)

3 0
možnosti
Foto

Nevěřící skeptik... pro vás musí být dnešní den utrpením. Upřímnou soustrast ;-D

4 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že by pro mě byl zrovna dnešní den utrpením. Protože myslím, je pro mě každý den příležitostí zamyslet se. Děkuji za soustrast, rádo se stalo.

0 0
možnosti
PK

Zapomněl jste na Paroubka. Určitě se bude hlásit. Když nevyšel senát.

0 0
možnosti
Foto

Nezapomněl, ignoroval. Zabýval jsem se prezidenty a Paroubek naštěstí nikdy nedosáhl výšek nebo hloubek, potřebných byť jen k navržení.

0 0
možnosti
JN

J40o85s95e18f 20N30i66k13l

24. 12. 2018 15:47

...kdyby chtěl AB kandidovat, tak by ho to nestálo nic...

1 0
možnosti
PB

P24e70t36r 38B75u25r91i47a87n

24. 12. 2018 14:09

Tak s tím jediným konkurenceschopným NAŠÍM (Ruským) zbrojním průmyslem, který nechal údajně Havel zlikvidovat, jste tomu fakt nasadil korunu. ;-D

5 2
možnosti
PK

S izraelskou elektronikou se dalo něco prodat. Velký problém byl vždy s platbami z Arábie a Afriky.

0 0
možnosti
PK

Jediný PAN prezident byl TGM a neobával bych se,že bude AB prezidentem,vidím tam pana Fischera,nebo nějakou ženu.

0 2
možnosti
PK

To spíš tu Bradáčovou, ale pokud AB vydrží a nebude padat ekonomika . tak jí požehnání nedá.:-) Fischer je úředník.

0 1
možnosti
Foto

Tři ,,podoby" v osobě jediné, až trojjediné? Tak Vám ńák nevim.To by mohl být i Bůh Otec, Bůh syn a Duch svatý. A jelikož jsme Bůh i My, coby jeho děti, mnohdy pak zároveń i až hovádka Boží, těžko kohokoli hodnotit atˇ tam, či nazpátek;-)

0 0
možnosti
KL

Nejsem zadny priznivec Zemana, ale nemam pocit, ze by smeroval na vychod. Pokud vim chce, abychom byli svebytna a sebevedoma zeme, ktera lezi ve stredu Evropy a spolupracuje se vsemi, at na vychode, tak na zapade. Ony si ty Vase uzasne zapadni zeme podavaji dvere u zemi na vychod take, od Ruska po Cinu, protoze tam jsou obrovske obchodni moznosti . Nas uz zapad vyplundroval, stejne jako dalsi byvale socialisticke zeme, tak musi jit dal na vychod. Rusko si to nechce nechat libit a tak se stal nepritelem cislo 1.

9 9
možnosti
PB

P95e62t50r 66B14u58r60i37a62n

24. 12. 2018 14:10

;-D jak nás západ vyplundroval, prosím pěkně?

5 4
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik