Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

Pane autore, nemyslím si, že Česká republika přispívá celkem nepodstatně k znečisťování životního prostředí naší planety. Klimatologie však není můj obor, takže se mohu mýlit.

Na vašem bloggu mě udivuje ten fat, že jute udělil Klausovi titul profesor.

Nikdy nehabilitoval a proto mu žádná universita neudělila titul profesora. On ani nikde nepromoval, tedy není oprávněn se honosit titulem Dr..

Dissertační práce Václava Klause neexistuje. Dvakrát ho kdesi poctili čestným doktorem, Dr.h.c. (honoris causa), což není akademický titul.

Vage bloggy čtu s potěšením. Zdravím vás! F.T.

0 0
možnosti
FT

oprava: myslím, že Č.R. přispívá nepodstatně k ...

0 0
možnosti
Foto

Tak pozor. Václav Klaus st. má vždy a ve všem pravdu. S podotknutím, že platí jen u Klausů doma. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Vážený pane Dvořáku, v první větě se mýlíte jen částečně, protože V.K. má pravdu jen ve svých očích. Druhá věta je zcela mylná - poznal jste Klausovu rodinu?

0 0
možnosti
JS

Lituji, ale proč by toho nemohl kecat politik Klaus a ostatní politici ano?

0 0
možnosti
Foto

Klaus už naštěstí není politik a tak by neměl kecat do ničeho. Jako aktivní politik neměl, jako dnešní aktivní politici, hlavně kecat.

0 0
možnosti
TB

Hlavně, že ekologové do ekonomie kecat můžou.

1 0
možnosti
Foto

Každý může kecat do všeho, ale kecy by neměly nic ovlivňovat, protože jsou to kecy. Horší je, když do všeho kecají ekologisté, protože ekologistou může a je každý, kdo si chce s někým něco vyřídit a nemá na to vzdělání ani postavení.

0 0
možnosti
Foto

Po dlouhé době jsem zase dal karmu s radostí a velkou chutí.

Nebudu nic doplňovat, snad jen R^. :-)

2 3
možnosti
Foto

Děkuji za podporu a budu se snažit Vás ani napříště nezklamat.

0 0
možnosti
Foto

Klaus nepopírá, že se zeměplacka otepluje, toliko popírá, že na to má vliv tření ebonitové tyčky liščím ocasem, tedy lidské aktivity. A kdyby dokonce ano, tak že je příliš nákladné s tím něco činit. Že dané prostředky je efektivnější použít na přizpůsobení se oteplování, než na pokusy zeměplacku ochladit.

7 0
možnosti
PK

Tak je-li to pravda tak udělal určitý pokrok, byť diskutabilní. Nejprve hlásal že na ekologii si musíme nejdříve vydělat, s nadsázkou přes "kouřící komíny".

2 1
možnosti
Foto

J46i55ř56í 98K35i75n14d15l

17. 12. 2018 21:21

Není žádných pochyb, že se klima mění. Měnilo se odjakživa a bude tak nadále pokračovat. Není také žádných pochyb, že se už kolem 150 let otepluje. Kdyby tomu tak nebylo, vládla by tady Malá doba ledová, byla by nám v Evropě pořád zima, mrzlo by na příklad v Holandsku v zimní sezóně tak moc, že by Holanďané bruslili na řekách a plavebních kanálech a lovci by se tam brodili po kolena ve sněhu. Tak nám to namalovali slavní holandští malíři Bruegel (1565) nebo Avercamp (cca 1608). Ovšemže to nebyla opravdová Ledová doba, což je glaciál v geologické mluvě. Poměrně „nedávno“ se glaciály vyskytovaly také v mladší části čtvrtohor – pleistocénu. Ten tu na Zemi vládl posledních 2,6 milionu let a střídání teplých a velmi chladných období docela dobře vyhovovalo vývoji předchůdců člověka – Homo sapiens, na příklad Homo habilis, Homo ergaster, Homo erectus. Za Přemysla Otakara I se u nás pěstovaly melouny až do doby karla IV a dvakrát ročně se u nás sklízelo. Proto Karel IV k nám dovez vinnou révu,

4 0
možnosti
AF

Vážený pane, obávám se, že příliš přehlížíte myšlenkovou velikost bývalého prezidenta Václava Klause. Měli bychom si být vědomi, že je to pořád největší klimatolog mezi politiky a největší ekonom mezi klimatology.

6 0
možnosti
VV

Ano, vse vedel a vi porad, a ke vsemu se musel a take porad jeste musi vyjadrovat Ma dobreho naslednika.

4 3
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik